Govern d'Espanya Anar a Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (s'obre en una finestra nova) Reestructuració de la mineria, Reactivació de les comarques

Política de galetes

L' Institut per a la Reestructuració de la Mineria del Carbó i el Desenvolupament Alternatiu de les Comarques Mineres (d'ara endavant, IRMC) informa sobre l'ús de les galetes a les seves pàgines web.

Les galetes són arxius que es baixen a l'equip terminal de l'usuari en accedir a determinades pàgines web amb la finalitat d'emmagatzemar dades que podran ser actualitzades i recuperades per l'entitat responsable de la instal·lació. Aquests arxius permeten l'emmagatzemament al terminal de l'usuari de quantitats de dades que van d'uns quants kilobytes a diversos megabytes.

Tipus de galetes

Depenent de l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

Segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador de l'usuari, poden ser galetes de sessió o galetes persistents.

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

Per a més informació sobre això, pot consultar la Guia sobre l'ús de les galetes de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Galetes utilitzades al web

A continuació s'identifiquen les galetes que s'utilitzen en aquest portal, així com la seva tipologia i funció:

Les galetes que es baixen en accedir a www.irmc.es o a www.irmc.gob.es són galetes tècniques, ASPSESSIONID estrictament necessàries per al funcionament adequat del nostre lloc web. Aquest tipus de galeta, denominada XXX, permet emmagatzemar un identificador únic per sessió a través del qual és possible vincular dades necessàries per possibilitar la navegació en curs. És una galeta pròpia, de sessió i tècnica.

Acceptació de la política de galetes

L'IRMC assumeix que vostè accepta l'ús de galetes. No obstant això, mostra informació sobre la seva política de galetes a la part inferior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió per tal que vostè en sigui conscient.

Com es pot modificar la configuració de les galetes

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes de l'IRMC o qualsevol altra pàgina web utilitzant el seu navegador. A cada navegador l'operativa és diferent i la funció d''Ajuda" li mostrarà com fer-ho.

A més, també pot gestionar l'emmagatzemament de galetes al seu navegador a través d'eines com les següents:

.
.
.