Govern d'Espanya Anar a Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (s'obre en una finestra nova) Reestructuració de la mineria, Reactivació de les comarques

Accessibilitat

El portal de l'INSTITUT PER A LA REESTRUCTURACIÓ DE LA MINERIA DEL CARBÓ I EL DESENVOLUPAMENT ALTERNATIU DE LES COMARQUES MINERES s'ha elaborat utilitzant XHTML 1.0 i fulls|fulles d'estil (CSS 2). El llenguatge de presentació utilitzat és el resultat de la transformació dels documents originals que estan construïts de manera estructurada usant l'XML.

Les pàgines de la web de l'IRMC compleixen amb les validacions XHTML 1.0 i CSS 2 del W3C i estan fetes d'acord amb les directrius d'accessibilitat per al contingut web (WCAG).

Imagen: .

D'acord amb la normativa per a l'accessibilitat (WAI) el nivell de compliment és el 2.

Imagen: W3C WAI - AA

La navegació del portal ha estat provada amb els navegadors següents; Internet Explorer 5.x i superiors. Netscape 6.x i superiors. Mozilla 1.x i superiors. Opera 6.05 i superiors. I navegadors de text com Lynx.

La resolució mínima recomanada és de 800 x 600.

Nota: Aquesta declaració de conformitat recull aquelles pàgines que es troben sota l'adreça www.irmc.es i exclou les pàgines a les quals ens porten els enllaços i les aplicacions externes.

.
.
.